Η χορωδία πολιτιστικών συλλόγων Αχαράβης δήμου Θιναλίων Κέρκυρας "Νικόλαος Πουλιάσης" στη Στάρα Ζαγόρα

διεύθυνση χορωδίας Αγάθη 20-11-2007
Με τη συμβολή του Συλλόγου μας:
Στην αίθουσα συναυλιών του «Sindikalen dom» - Στάρα Ζαγκόρα, η χορωδία πολιτιστικών συλλόγων Αχαράβης δήμου Θιναλίων Κέρκυρας "Νικόλαος Πουλιάσης", συνοδευόμενη από λαϊκή ορχήστρα και χορευτικό συγκρότημα, ήταν πρωταγωνιστής στην εορταστική συναυλία που διοργάνωσε ο δήμος Στάρα Ζαγκόρα με την ευκαιρία της παραμονής των Εισοδίων της Θεοτόκου (21 Νοεμβρίου), που στη Βουλγαρία γιορτάζεται και ως ημέρα της χριστιανικής νεολαίας και οικογένειας.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε τραγούδια από το παραδοσιακό και έντεχνο ελληνικό ρεπερτόριο.
Επικεφαλής του λαϊκού συγροτήματος και στο μπουζούκι ο Χρήστος Ανεμογιάννης - πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού του Δήμου Θιναλίων.
Τη χορωδία διηύθυνε η Αγάθη Κοσκινά
Τον δήμο Θιναλίων εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος κ.


Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης τα ντόπια συγκροτήματα: -Θέατρο χορού "Μποϊλιτε" του δημοτικού σχολείου "Ιβάν Βάζοφ". -Χορωδία "Ζαράβα" του πολιτιστικού κέντρου "Ροντίνα" - Στάρα Ζαγκόρα.




Εδώ θα πρέπει να εξαίρουμε την προσφορά του Κερκυραίου - μέλους του συλλόγου μας - Γιάννη Μακαντάνη, που τα τελευταία χρόνια, με ή χωρίς τη συμβολή του συλλόγου, είναι πίσω από οποιαδήποτε πολιτιστική και αθλητική ανταλλαγή μεταξύ της πόλης Στάρα Ζαγκόρα και Κέρκυρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: